Verhoog de interactie met het publiek van alle Media

Televisie, krant en radio. Alle media realiseren meer publieksinteractie dankzij SMS en IVR. Of het nu gaat om een wereldwijde talentenjacht waarbij het publiek kan stemmen, het routen van telefoontjes van luisteraars naar de juiste studio of het ontsluiten van premium online content. Het is nog nooit zo makkelijk en effectief geweest om onze mobiele platformen in te zetten voor jouw mediabedrijf.

Waarom anderen in Media CM kiezen voor publieksinteractie

Logo The Post Online

SMS paywall voor The Post Online

Het Nederlandse The Post Online heeft een paywall geïmplementeerd die gebaseerd is op SMS betalingen die verwerkt worden door MicroIncasso (InstantPay). Dit stelt gebruikers in staat gemakkelijk te betalen en premium content van The Post Online te kopen wanneer en hoe zij dat willen.

Logo The Newspaper Machine

SMS betaling voor de kiosk

De kiosk op het centraal station heeft een nieuwe concurrent: de Krantenautomaat. Een automaat die kranten afgeeft. Betalen voor jouw krant of tijdschrift is makkelijk. Betaal gemakkelijk via een SMS opdracht en jouw aankoop valt uit de automaat.

Logo Eurovision Song Contest

Live stemmen op het Eurovisie Songfestival

Het Eurovisie Songfestival is wereldwijd bekend. CM verwerkt de Nederlandse stemming die via telefoon en SMS worden uitgebracht tijdens de TV-uitzending. Mobiel stemmen is makkelijk gemaakt dankzij onze platformen. De omroep kan de stemmen monitoren via ons online dahsboard.

Ons laatste nieuws voor media

Zijn flex-abonnementen de redding voor printmedia?

Dalende oplagen dwingen printmedia – van kranten tot tijdschriften - nieuwe verdienmodellen te ontwikkelen. Biedt het flex-abonnement uitkomst?

Lees meer

Nieuwsuur kiest voor CM in WhatsApp-communicatie

Nieuwsuur introduceert een WhatsApp-kanaal om mensen te informeren over de programmering

Lees meer

Zakelijke sms-verkeer Nederland groeit met 25%

Het zakelijk sms-verkeer in Nederland is over 2014 met 25% procent gegroeid. Dat blijkt uit cijfers van CM.

Lees meer

Case: Wat doet WhatsApp met je websitebezoek? Nu de cijfers

Een click-through-rate van 114 procent. Een percentage dat aanvankelijk nog voor onmogelijk werd gehouden, is nu werkelijkheid

Lees meer