Fondsenwervers en goede doelen

Goede doelen: Mobiel is de nieuwe fondsenwerver

CM's ervaring in de mobiele technologiesector en ons platform zijn de oplossing, voor zowel nu als in de toekomst. Door Microincasso te gebruiken zijn goede doelen en fondsenwervers in staat in-app betalingen en sms-betalingen aan te bieden voor snelle en eenvoudige donaties en transacties, waar en wanneer donateurs willen.

We hebben aangetoond dat goede doelen en fondsenwervers succesvoller zijn als ze mobiele oplossingen aanbieden. Nu de betrokkenheid van mensen voor goede doelen afneemt, moeten organisaties donaties laagdrempeliger en toegankelijker maken en - omdat straatcollectanten duur zijn - minder opdringerig.

Meer informatie over mobiel fondsenwerven? Download dan de whitepaper.

Cases

Logo KWF Cancer Research Society

KWF Kankerbestrijding

Het KWF zet sms-doneren in tijdens bijvoorbeeld het sponsorevenement Alpe ‘d Huzes. Donateurs stemmen door de naam van degene die zij willen steunen en het bedrag te sms’en naar een shortcode. Alpe ‘d Huzes haalt zo jaarlijks duizenden euro’s op.

Logo UNICEF

UNICEF

Voorafgaand aan de Brusselse etappe van de tour ‘Take the Crown Stadium’ deed zanger Robbie Williams een oproep aan zijn fans om UNICEF te steunen. Via een videoboodschap riep hij op zijn voornaam te SMS’en naar 4666. Door te SMS’en werd één euro gedoneerd aan UNICEF.

Logo WhyDonate

whydonate

De smartphone-app Whydonate biedt goede doelen haar platform om eenvoudig te doneren. Met een enkele klik kan het goede doel en het bedrag worden geselecteerd. Het bedrag wordt via een in-app transactie met Microincasso afgeschreven van de bankrekening. Wel zo handig en transparant.

Logo Serious Request

Serious Request

Tijdens het jaarlijkse evenement Serious Request, gebruikt radiozender 3FM sms voor donaties aan het goede doel. Sociale media versterken de boodschap en bieden fondsenwerven eindeloos meer mogelijkheden. Dankzij Microincasso kunnen al deze donaties snel en veilig worden verwerkt.

Ons laatste nieuws over fondsenwerving

QR-code iDEAL-app

Met iDEAL via QR doneren aan de Hartstichting

De Hartstichting is de eerste pilot-partij voor de nieuwe iDEAL-QR-code-app van de banken.

Lees meer

Arctic Sunrise Greenpeace

Greenpeace viert vertrek Shell uit Noordpoolgebied met felicitatie-sms

Greenpeace, dat al jarenlang campagne voert tegen (proef)olieboringen in het Noordpoolgebied, heeft het vetrek van Shell gevierd met 230.000 felicitatieberichte

Lees meer

Bloeddonoren

Inzet sms bij donorbloed levert Zweedse bloedbank extra bloed op

De Zweedse bloedbank zet sms in om bloeddonoren te werven. Als het bloed van een donor wordt ingezet, laat de bloedbank de donor dit weten via een sms-bericht.

Lees meer

CM introduceert Direct Carrier Billing-optie voor Ebola fondsenwerving

CM introduceert Direct Carrier Billing-optie voor Ebola fondsenwerving

CM introduceert Direct Carrier Billing-optie voor Ebola fondsenwerving

Lees meer