Voeg nieuwe lagen toe aan je Beveiliging

Zoals wereldwijde sociale netwerken al hebben geconcludeerd, is één enkele beveiligingslaag niet langer voldoende. Dus hebben ze twee-factor authenticatie (2FA) geïmplementeerd via SMS. One Time Passwords van CM biedt een extra veiligheidslaag bij financiële transacties en bij loginsessies op online portalen en is eenvoudig te implementeren in je bedrijfsprocessen. Twee-factor authenticatie is gebaseerd op iets dat je weet (gebruikersnaam/wachtwoord) en iets dat je hebt (mobiele telefoon). Na invoer van gebruikersnaam en wachtwoord stuurt CM's One Time Password oplossing een eenmalig wachtwoord naar dat geregistreerde (mobiele) telefoonnummer. Het eenmalige wachtwoord is slechts beperkte tijd geldig, wat de veiligheid verder verhoogt.

Hoe implementeer je 2FA in jouw bedrijf?

Lees hier hoe andere bedrijven CM's One Time Password oplossing hebben geïmplementeerd om de veiligheid van transacties en login sessies te verbeteren. Deze whitepaper legt uit hoe banken OTP gebruiken om hun transacties te beveiligen. Medewerkers uit de gezondheidszorg gebruiken 2FA om veilig te kunnen inloggen in het patientportaal via iPads en iPhones, en Van Dijk heeft het gebruik van intranet verbetert dankzij OTP via SMS waardoor medewerkers altijd en overal veilig kunnen inloggen.

Ons laatste nieuws over beveiliging

Mobiel.nl verruilt persoonlijke identificatie met legitimatiebewijs voor iDIN

Mobiel.nl ging hiervoor een samenwerking aan met CM, dat optreedt als Digital Identity Service Provider (DISP) en digitale identificatie mogelijk maakt.

Lees meer

Crisiscommunicatie: snelle waarschuwing via mobiele telefoons

De snelste weg als elke seconde telt? Enkele tips voor crisiscommunicatie met de mogelijkheden van mobiel.

Lees meer

'Wetsvoorstel online authenticatie mist essentiële onderdelen'

Deze Wet generieke digitale infrastructuur (GDI) creëert een ecosysteem aan authenticatiemiddelen

Lees meer

CM eerste Digital Identity Service Provider van Nederland

Met deze DISP certificering op zak, kan CM bedrijven helpen om iDIN in te zetten op hun eigen website.

Lees meer