« Toon alle partners

SMS Passcode

SMS Passcode

SMS Passcode is DE technologische marktleider op het gebied van Real-time Multi-factor authentication wereldwijd en de marktleidende oplossing tegen de nieuwe generatie moderne internet bedreigingen zoals phishing. SMS Passcode is de eerste oplossing met een wereldwijde One-Time-Password (= OTP) afleverplatform wat gecombineerd is met een zeer veilige Log-in proces, plug-and-play beveiliging van standaard login systemen en een zeer betrouwbare en schaalbare architectuur.


SMS Passcode maakt gebruik van uw mobiele telefoon als token om de OTP te ontvangen. De OTP wordt standaard als “Flash”-SMS verstuurd. Voordeel hierbij is dat de OTP direct op het scherm verschijnt.  De mobiele telefoon is veiliger dan de standaard hardware token oplossingen. Maar de OTP kan op verschillende manieren geleverd worden, via “flash”-sms, mail, Dial-out Service of een Cloud key.


De SMS Passcode oplossing heeft een aantal features waarmee SMS Passcode onderscheidend is ten opzichte van andere oplossingen. Zoals de unieke Geo-locatie tracking, hiermee kan SMS Passcode “zien” waar vandaan een gebruiker inlogt.  Wilt u meer weten over de andere onderscheidende features neemt u dan contact op met SMS Passcode.


Wilt u als klant meer te weten te komen over de SMS Passcode oplossing, verwijzen wij u naar de website van SMS Passcode. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe SMS Passcode werkt met de verschillende vendoren, zoals Cisco, Citrix, etc, kijk dan naar de verschillende demo-video’s op de website van SMS Passcode. Of ervaar zelf het gemak van de SMS Passcode oplossing via de “Demo-Lab” van SMS Passcode.


De SMS Passcode oplossing is gemakkelijk te implementeren en te beheren.  SMS Passcode kan gebruik maken van een eigen SMS Gateway, maar integreerd naadloos met de SMS Gateway van CM.  Een klant van SMS Passcode kan rechtsreeks met CM een connectie maken om zo via de SMS gateway van CM de OTP te versturen.