Premium SMS

Een aantrekkelijke SMS-dienst waarvoor de ontvanger betaalt.
Nationaal en internationaal inzetbaar. Met de hoogste uitbetalingen in de markt en een uitvalpercentage van 0%.

Premium SMS

CM handelt meer dan 80% van het Premium SMS-verkeer in Nederland en België af. Een Premium SMS-bericht is een SMS'je waarvoor de ontvanger een speciaal tarief betaalt (Premium MT). Ideaal voor marketingcampagnes, prijsvragen en bijvoorbeeld collectes voor goede doelen.

Het principe is eenvoudig. De eindgebruiker sms't een keyword (bijvoorbeeld CM) naar een verkort nummer (bijvoorbeeld 3669). Vervolgens ontvangt hij een SMS-bericht terug. Voor het ontvangen van dat SMS-bericht betaalt hij bijvoorbeeld €1,50. Dit bedrag wordt in rekening gebracht via zijn telefoonrekening. De Telecom Operator betaalt een deel van die €1,50 aan CM. Wij betalen op onze beurt weer aan de klant. Uiteraard is het mogelijk om eigen shortcodes en keywords te gebruiken.

René Kaijim

Vragen?
Mijn naam is René Kaijim en ik beantwoord graag je vragen over deze pagina.

Contactgegevens
Rode kruis logo

In 2011 konden mensen in Utrecht en Eindhoven met hun mobiele telefoon hun gift via SMS overmaken naar het Rode Kruis. Ze sms'ten daarvoor een code naar 4333.
In Eindhoven was dat bijvoorbeeld code RKE2, RKE5 of RKE10, in Utrecht RKU2, RKU5 of RKU10. Het getal in de code staat voor het bedrag dat donateurs wilden geven. Na hun gift ontvingen ze een "dank sms" waarna het bedrag via de telefoonrekening werd gedoneerd. Via de Telecom Operators en CM is het geld uiteindelijk bij het Rode Kruis terecht gekomen.

Chat with us!